Vaga d'examinadors


Les Autoescoles diuen prou és el missatge que defenem tot el col·lectiu d'autoescoles de Catalunya i Espanya davant la difícil situació en què ens trobem actualment.


Des del passat mes de Juny, els examinadors de tot l'estat realitzen vagues els dilluns, dimarts i dimecres de cada setmana, deixant a molts alumnes sense poder examinar. Malauradament, la ràpida divulgació en els mitjans de comunicació ha fet pensar als futurs alumnes que la vaga els afectava tant a nivell teòric com a pràctic, quan és en la pràctica on tenim la problemàtica. De manera que els futurs conductors poden realitzar el seu exàmen teòric tots els dimarts de cada setmana. 

Actualment a la prefectura de Lleida, del total dels 6 examinadors que hi ha en servei, 3 examinen amb normalitat, mentre la resta es reserven a la vaga. Podent així a la nostra provincia examinar amb més freqüència, i sent possible l'obtenció del permís de conduir durant l'estiu.

És per això que si estàs pensant en obtenir el teu permís, i et preocupa ser afectat/da per la vaga, possa't en contacte amb nosaltres, i t'explicarem com ho fem perquè obtinguis la teòrica i la pràctica aquest estiu.
Volem que puguis dir #joaquestestiutincelcarnetdeconduir