Permís A1

Permís Moto (A1)

Permís A1
Motos

.

mínim 18 anys (podent obtenir la teòrica 3 mesos abans de la majoria d’edat)


2 proves teòriques: Permís B (30 preguntes ) + permís A (20 preguntes)


S’han de superar les dues proves per accedir a la prova pràctica


prova pràctica en circuit tancat


prova pràctica en vies obertes al tràfic


Disposes en la teòrica de tot el material presencial i online. Podent combinar ambdues opcions segons la teva disponibilitat.Al obtenir el permís A1, automaticament, obtens la tèorica del permís B de manera ilimitada, havent de realizar en un futur només la prova pràctica de cotxe. En el cas de l’endemà voler obtenir el permís d’A2 només s’ha de realizar la prova pràctica en vies obertes al tràfic, quedant convalidades la prova teórica i la prova en circuit tancat.


Ens ajustem al teu pressupost, oferim diferents modalitats de pagament. Descomptes setmanals. Obsequiem amb dues practiques per alumne en la matriculació de grups de 2 alumnes o més.

On & Quan

Lleida

Av/ Madrid, 28 - Estació Busos

973 275 952

C/ Centre, 45 - La Bordeta

973 210 103

Dilluns a divendres de 10h a 20h

Mai hagués pensat que treure’s el carnet fos tan fàcil. T’expliquen històries d’altres autoescoles però a sit-car.net tenen un mètode genial!!

María Rico - Conductora

M’he tret el carnet gastant molt menys del que pensava gracies a l’ensenyament patentat de sit-car.net i a les ofertes amb paquets intensius i pràctiques incloses.

Fabià Torres - Conductor

El primer dia m’he sentit molt més segura que les meves amigues perque a sit-car.net m’han ensenyat la seguretat al darrera del volant i la responsabilitat que te un conductor.

Ainhoa Bonet - Conductora

Estas buscant autoescola amb una relació qualitat / preu immillorable a Lleida?

Autoescoles